Öne Çıkanlar hırsızlık olayı 19 Mayıs 1919 100
banner797

Amatör Sahada önce kavga sonra sarılma
banner852
KÜTAHYA'nın Tavşanlı İlçesi'nde oynanan ve 1-1 biten Bağlıkspor- Moymulspor 1'inci Amatör Küme Play-Off karşılaşmasında futbolcular arasında ilk yarı bitiminde kavga çıktı. Polisin ayırdığı kavgadan sonra maça devam eden her iki takımın oyuncuları, maç bitiminde ise birbirlerine sarılarak sahayı terk etti.

Tavşanlı Ada Stadyumu'nda dün oynanan, hakem Harun Türkmen'in yönettiği Bağlıkspor- Moymulspor maçının ilk yarısı Bağlıkspor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti. Bu k-sırada iki takımın Casino Siteleri futbolcuları arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Yedek futbolcuların ve sahaya atlayan birkaç taraftarın da karıştığı kavgayı polisler ve her iki takımın yöneticileri ayırdı. Tavşanlı İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp megafonla taraftarları sahaya girmemeleri konusunda uyardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Moymulsporlu futbolcular attıkları golle beraberliği yakaladı. Maç 1-1 bitti. Her iki takımın futbolcuları ve yöneticileri maç bitiminde birbirlerine sarılarak sahadan ayrıldı.



Haber Ovası

Anahtar Kelimeler:
Amatör LigBal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876