Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner798

Amigo Yaşar Saydam maça davet etti
banner852

1930 Bafraspor taraftar grubu Yaşar Saydam, kırmızı siyahlı ekip için yollara düştü. 

İlçenin önemli yerlerinde bulunan işletmelerin, duvarlarına kapı kapı gezip afiş asan Yaşar Saydam, Haber Ovası muhabirine verdiği açıklamada," 1930 Bafraspor şanlı tarihi olan bir takım, anlatmaya gerek yok, bizi Karadeniz değil, Türkiye biliyor. Bafraspor'u hangi lige sorsanız direk gösterirler, her futbolcu bize gelmek için can atar ama her futbolcuya nasip olmaz bu forma, her ligi şenlendiren, her lige yakışan takımımız inşallah bu sene tek maçı da kazanıp BAL ligine çıkacak." Dedi.

Amigo Yaşar Saydam, şuanda önümüzde seçim var, bu maça gelmemize engel değil, aksine vatandaşlarımıza farklılık olacak bir durum, unutulmasın ki, Bafra'nın tek büyük takımı Bafraspor'dur, bu ilçe bu şehir bu takımına sahip çıkmalıdır. Unutulmamalıdır, futbol centilmenliktir. Fedakar taraftarıyla, yönetimiyle, teknik kadrosuyla tek yürek olup, hafta sonu maçı alıp Bafra'ya dönmek istiyoruz. Şehirin Bafra'ya sahip çıkacağına gönülden inanıyorum. Görüyorsunuz, elimde iki tane deynek, kapı kapı gezip, afiş asıyorum. Maddi beklentim yok, bu işler gönül işleri, bizler Bafraspor renklerine gönülden bağlıyız." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
1930 BafrasporYaşar Saydam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876