Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Badmintondaki Başarılarını Kaymakamımız Sayın Halis Arslan’la Paylaştılar
Badminton Antröneri Tuncay Aydın; “Samsun İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Samsun il ve ilçeler arasında düzenlenen Badminton turnuvalarında Bafra Cumhuriyet ortaokulu Türkiye 3.cüsü oldular. Bu yapılan turnuvaya 1 antrenör ve 5 öğrenci ile katıldık. Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonalarına katılmak için çalışmalarımıza şimdiden başladık. En güzel ödülü Bafra’ya getirmeyi düşünüyoruz. Bu arada Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu tarafından 5-7 Şubat tarihleri arasında Antalya/ Manavgat’ ta yapılan Bedensel Engelliler Türkiye şampiyonasında SL4 kategorisinde Türkiye 2.ciliğini kazandık. Yakın zamanda Milli Takımın karşılaşılmalarına katılacağız. Bu arada Bahsegel Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Spor dallarından hiçbirini ayırt etmeden bizlerin yanların da oluyor. Bu bizim antrenmanlarımıza ve çalışmalarımıza bir hız kazandırıyor. Desteklerinizle Bafra değil Samsun ilimizin ismini en güzel şekliyle duyurmaya çalışacağız” dedi.

Kaymakamımız Sayın Halis Arslan; “ İlk öncelikle kısa bir zamanda hazırlanıp güzel başarılar elde edip Bafra 1.cisi ve Samsun 3.cüsü olmanızdan dolayı ve ayrıca Bedensel Engellilerde Türkiye 2.ciliği kazanmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bafra’yı en güzel şekilde temsil edeceğinizi düşünüyorum. Sporu aklınızdan hiç çıkarmayın. Beden sporu bedeni hareketsiz bırakmamaktır. Spor insanı yalnızlıktan kurtarıyor, hem daha neşeli, daha pozitif, daha düzgün, ağırbaşlı ve efendi yapıyor. Bafra’yı en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.