Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Bafra Kaymakamlık Arslan`nın  Voleybol Sevgisi
Bafra Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu kurumlar arası 3. Atatürk kupası voleybol turnuvası öncesi Bafra Kaymakamlığı takımı yakın ilçelerde hazırlık maçlarına başladı.

Bafra ilk hazırlık maçını Alaçam kapalı spor salonunda Alaçam Kaymakamlığı voleybol takımı ile yaptı. Karşılaşma Bafra Kaymakamı Halis Arslan’ın vuruşuyla başladı. 3 set oynanan maçınneticesinde Bafra 3 – Alaçam 0 olarak sona erdi.

Karşılaşma sonunda Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar Bafra’yı tebrik ederek yaş ve kuru pasta ikramında bulundu.

Bafra’da yeni kapalı spor salonunda yapılacak Venüsbet olan kurumlar arası voleybol karşılamaları 01.04.2016 tarihinde saat:15.00’da fikstür çekimi yapılacak, 04.04.2016 tarihinde ise ilk karşılaşma başlayacaktır. Maçlar hafta içi mesai saatleri dışında olup (17.30 – 18.30) ( 18.30 – 19.30)’dır.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.