Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner797

BafraSpor 2 Vezirköprüspor 1
banner852
Bafra Şehir Stadyumunda Saat:13.30’da gerçekleşen Samsun Süper Amatör Liginde Mücadele eden 1930 Bafra spor- Vezirköprü spor Futbol Müsabakası 1930 Bafra spor’un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Maça hızlı Başlayan 1930 Bafra spor 6. dakika da Emre’nin klas golü ile durum 1-0 oldu. Karşılıklı atakların yaşandığı maçta ilk devre başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 lık 1930 Bafra spor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarının hemen başında soldan gelişen atağın sonucunda Emre top ile buluştu ve kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti. 1930 Bafraspor’un 2. Golünden sonra rakip takım Vezirköprü sporlu Semih’in asisti ile Bayram 56. Dakika da takımının Casinoslot golünü kaydederek durum 2-1’ e geldi.
Maçta başka gol olmazken iki takımın çekişmeli mücadelesi maça renk kattı. Bu galibiyetle 1930 Bafraspor son 3 maçta 7 puan olarak büyük bir yükseliş yakaladı.

HAKEMLER: Ahmet Ateş, Kasım Oyarçın, Ekrem Seymenoğlu

1930 Bafras por: Mesut, Kadir, Emre, Altuğ, Bedir, İlker, Onur, Ahmet, Oğuzhan, Umut, Selami
Yedekler: Yakup, Ertuğrul, Cem, Samet, Tolunay, Metehan, Mahmut

Teknik Direktör: Mahmut Topal, Arif Gençoğlu

Vezirköprüspor: Barış, Bayram, Ercan, Uğur, Murat, Kadircan, Yücel, Metin, Semih, Yusuf, Gökhan
Yedekler: Mustafa, Okan

Teknik Direktör: Turan İnce




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876