Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner797

BafraSpor Yönetimi Destek Gezilerine Başladı


1930 Bafraspor Yönetimi Birlik beraberlik ve bafralaşma dugularını projelerini tek tek misafir olduğu yerlerde analatarak Bafraspor için destek arayan Yönetim Öncelikle kendileri gibi yeni Göreve başlayan MHP Bafra İlçe Teşkilatı ve yönetimine konuk oldu. Bafra spor yönetimi olarak hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Daha Sonra Bafra TSO Odası Başkanı Göksel Başar'ı konuk olan Bafra Spor Yönetimi , Öncelikle Baframıza büyük uğraşlarla gelen MEDİKAL OSB için aynı zaman OSB ÇED Raporu için Teşekkürlerini ilettiler daha sonra Bafra spor Hakkındaki porjerlerini anlatırken Bafra TSO`dan destek bekledilkerini söylediler.

Gün içinde Ziyaretlerini Sürdüren Bafra Spor Yönetimi MediBafra Hastanesini de ziyarette bulundu.

Hastane Yöneticisi Şafak Aygül ile Söyeleyişide bunulan BaşkaN Fatih Yıldız ; “Bizler Bafraspor yönetim olarak çok iyi biliyoruz sizlerin bafra`da spor alanında her dalda herkese destek olduğunuzu, bizler yönetim olarak sizlere Bafra Spor`un her türlü başarısına ortak olacağınıza inanıyoruz. Sizlerden herzaman ki gibi desteklerinizi bir kez daha bafra spor için isitiyoruz” şekilnde konuştu.

Son olarak ta Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nu makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyarette 1930 Bafra spor Başkanı Fatih Yıldız şu ana kadar hep olumlu tepki aldık bu da bizlere Grbets büyük güç ve moral oluyor..
Bu da bizlere gösteriyor ki Bafra 'nın ne kadar büyük olduğunu.Bizler kapanacak ve tarihi olan 1930 Bafra spor'umuzu kapanmaktan kurtararak güzel yerlere getireceğiz şeklinde konuştu. BafraSpor Şehrin Markasıdır. Bu markaya biz sahip çıktık sizlerinden sahip çıkmasını istiyoruz..






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.