Öne Çıkanlar istanbul Hasan Tosgar
banner798

Bisikletçilerden Tarım İl Müdürüne  ziyaret

SAMSUN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Takımı, İl Müdürü Güven Özyurt' u ziyaret etti. Sporcular, Özyurt' a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.



2015 yılı içerisinde katıldıkları turnuvalarda dereceler elde eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bisiklet Takımı yeni yarışmalar için kollarını sıvadı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt' u ziyaret eden Samsunlu bisikletçiler, Özyurt' a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Ziyaretten memnuniyet duyan Güven Özyurt, "Spora ve sporcuya olan desteğimiz sürecektir. Samsunlu bisikletçilerimize de desteklerimiz sürecektir" dedi. Bisikletçilerden derece yapan, Ömer Mirza Toker, 2015 Temmuz ayında, Erzincan'da yapılan Kemahiye Doğa Sporları Festivali'nde ve 2015 Eylül ayında, Artvin'de yapılan MTB yarışlarında (15-18 yaş kategorisinde) birincilik, Oğuzhan Dodo 2014'de Artvin'de Karadeniz İl Şampiyonası'nda birincilik elde etti.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.