Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Coşkun: Adanaspor final maçlarımızdan birisi.
Coşkun: Adana’dan mutlu döneceğiz

PTT 1'nci lig takımlarından Samsunspor, yarın saat 20.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda Adanaspor karşılaşacak. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Adana'dan mutlu döneceklerine inandığını söyledi. Takımdaki sakatlıklara rağmen deplasmana huzurlu ve mutlu gittiklerini ifade eden Coşkun Zeren, şöyle dedi:

"Adanaspor final maçlarımızdan birisi. Kazanırsak çok şey kazanacağız. Futbolcu arkadaşlarımız bunun bilincinde. Motivasyonumuz yüksek olarak Adana'ya gidiyoruz. Ciddi sakatlarımız var. Mehmet Piabet Çakır sezonu kapattı. Canberk bu hafta yok. Mustafa Sevgi'nin ayağında ödem var. Durumu maç saatine doğru belli olacak. Kaptan Musa ise 2 gündür serumlarla ayakta duruyor. Ekigho'nun da belinden rahatsızlığı var. Yani Adana'ya zor bir dönemde zor şartlarda gidiyoruz. Ne olursa olsun. Mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Oynayan oynamayan tüm arkadaşlarımız maça hazır. İnanıyorum ki Adana'dan da biz mutlu döneceğiz. Tüm yönetim olarak Adana'ya gidiyoruz. Taraftarımızda bizi yalnız bırakmayacaktır. O yüzden huzurlu ve mutlu gidiyoruz. Mutlu olarak da döneceğiz inşallah."

Ayrıca Samsunspor, bu sabah uçakla İstanbul aktarmalı olarak Adana'ya giderek maç saatini beklemeye başladı.


Anahtar Kelimeler:
SamsunSpor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.