Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

HEDEFİMİZ   SÜPER LİG
PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor'un 4 futbolcusu Musa, Fatih, Taha ve Ofoedu, amatör Atakum Belediyespor'un düzenlediği söyleşide Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi.

Söyleşiye Atakum Belediyespor'un genç yetenekleri, Samsunsporlu futbolcularla Yalı Kafe'de bir araya geldi. Söyleşiye Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunspor'un takım kaptanı Musa Aydın ile Taha Yalçıner, Chikeluba Ofoedu ve Fatih Kılıçkaya, Atakum Belediyespor Başkanı Kasım Akçay, antrenör Osman Kangal katıldı. Süper Lig yolunda hedefe ulaşabilecek güce sahip olduklarını kaydeden Fatih, şöyle dedi:

"Sezon başında alınan ilk galibiyetlerin takım üzerinde olumlu bir etkisi oldu. Ancak ardından alınan kötü sonuçlar bizi olumsuz şekilde etkiledi. Futbol bir psikoloji oyunudur. Alınan son galibiyet bu anlamda psikolojimizi toparlamamıza yardımcı oldu. Samsunspor'un hak ettiği yerde olmadığını hepimiz biliyoruz. Samsunspor'un yeri Süper Lig'dir ve biz bunu başaracak güçteyiz. İki sezondur Süper Lig kapısından son maçlarda dönen takımımızın Betticket bu hedefe ulaşması şahsım adına söylüyorum ki hayati tek hedefim. Samsunspor'u Süper Lig'de görmeden ölürsem gözüm açık gidecek. Onun için bu sezon Samsunspor'u hak ettiği yere getirip Samsun halkına Süper Ligi hediye edeceğiz."

Samsunspor'u çok sevdiğini söyleyen Chikeluba Ofoedu ise kendisine yöneltilen sorulara verdiği esprili yanıtlar herkesi güldürdü. Samsun'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Ofoedu, Süper Lig ile ilgili bir soruya da "Sıkıntı yok. Süper Lige çıkacağız. Bunu başarmak için ihtiyaç duyduğumuz güce ve desteğe sahibiz" diye konuştu.

Öte yandan yarın deplasmanda Boluspor ile karşılacak olan kırmızı beyazlı takımda eksik futbolcu bulunmuyor.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.