Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Kavak`ta Samsunspor`a Büyük İlgi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun daveti üzerine ilçeye giden Samsunspor yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları taraftarlarla biraraya geldi. Kavak Bölge Parkı'nda bulunan Tirit Evi'ni de ziyaret eden Samsunspor kafilesi burada güzel dakikalar geçirdi. Samsunspor yönetimi tarafından Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na krampon, futbolcular ise kendi imzaladıkları formayı hediye etti. Sarıcaoğlu, "Samsunspor yönetimine ve futbolcularına davetime icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Samsunsporlu futbolcularımız ilçemize ilk kez geliyor. Vatandaşlarımız tarafından da büyük ilgi ile karşılandılar. Hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan maç öncesi futbolcularımıza büyük moral oldu. Umut ediyorum ki futbolcularımız galibiyet ile Samsun'a geri dönecekler" dedi.

Samsunsporlu futbolcular, Kavak Bölge Parkında gezisi sırasında Kavaklı Şirinler Taraftar Grubu tarafından Celtabet da büyük ilgi gördü. Meşale yakıp tezahüratta bulunan taraftarlar futbolculara moral verdi. Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, "Maddi ve manevi her türlü konuda Kavak Belediyesi olarak yanınızdayız. Elimizden gelen hertürlü desteği göstermeye hazırız. Ben takımımızın play-off oynamadan Süper Lige çıkacağına inanıyorum. Çok büyük bir fark yok. Farkı kapatabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Öte yandan hafta sonu oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı için taraftarlar Başkan Sarıcaoğlu'ndan otobüs sözü aldı.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.