Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Şampiyonlar Bafra' dan!‏
 Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan Masa Tenisi 2.Bölge Şampiyonası açılışı Kemer’de yapıldı. 81 İl genelinden 95 Özel Sporcu Kulübü katılımı ile gerçekleşen Şampiyonaya 262 Özel Sporcunun yanı sıra İdareci, Antrenör ve Özel Sporcu Ailesi katıldı.

Şampiyonada Bafra’yı ve Samsun’u temsil eden Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Sporcuları Enes BURÇ, Burak BURÇ 1. ve 2. olarak Türkiye Finallerinde bölge şampiyonu olarak Bafra’mızı Karadeniz Şampiyonu olarak temsil etme şansını yakalamışlardır.

Başkanlığını Doğankaya Özel Eğitim Ultrabet Merkezi Müdürü Dursun DÜNDAR’ ın yaptığı kulüp yine aynı okulun öğretmenleri Emrah ÇAKIR, Ali ÖZDOĞAN ÖVÜNÇ, Evrim KAYA, Emin SEVEN, Tülin YILMAZ, Ahmet YETKİN tarafından kuruldu.

Bafra Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği özel çocuklar başlığı altında özel eğitime ihtiyaç duyan üstün zekâ ve üstün yetenekliler ile diğer özel eğitime ihtiyaç duyan bireylere her alanda hizmet vermeyi amaçlanmaktadır.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.