Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Samsun'da voleybol turnuvası tamamlandı

Bafra Kaymakamlığı öncülüğünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100.Yılı anısına düzenlenen Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası, tamamlandı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvaya, kamu çalışanları, esnaf, mahalle sakinleri ve okulların kurduğu 17 takım, 115 sporcu katıldı.

Cumhuriyetin anısına düzenlenen turnuvada, İlçe Sağlık Müdürlüğü Voleybol takımı birinci olurken, Küçük Kavak Pınar Mahallesi Voleybol takımı ikinci oldu.

Birinci olan takımının kupasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak verdi.

Bafra Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Osman Şenocak, “Turnuvalarımıza katılan tüm sporcularımızı bu anlamlı günün anısına yoğun katılımından, birlik ve beraberliğimizi ortaya koyduklarından dolayı tebrik ediyorum. Tribünleri dolduran hemşerilerimize ve ailelerine teşekkür ederim. Sağlık ve mutluluklar diliyorum.” Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.