Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Samsun`da Hedef 3 puan
 SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Giresunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Bu saatten sonra elimize geçirdiğimiz avantajı bırakmak istemiyoruz. Çünkü bu avantajı çok zor ele geçirdik. İnişli ve çıkışlı bir sezon yaşadık" dedi.

PTT 1'nci lig takımlarından Samsunspor 18 Nisan Pazartesi deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ligde iyi bir avantaj ele geçirdiklerini söyleyen Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Giresunspor'u yenmelerine gerektiğini belirterek, "Göztepe maçından sonra avantaj ele geçirdik.

Üst sıralara iyice tutunduk. Bunu perçinlemek için Giresunspor maçını kazanmamız gerekiyor. Betgram Maça kazanmak için çıkacağız. Başka alternatif düşünmüyoruz.

Eksik oyuncularımız olabilir ama kadromuzdaki mevcut oyuncularımızla o eksikliğimizi kapatacaklardır. Ondan yana da şüphemiz yok. Samsunspor inandığı ve kendine güvendiği takdirde kazanamayacağı maç, yenemeyeceği takım yok. Ben inanıyorum ki takımımız sahada gereken mücadeleyi gösterecek ve Giresun'dan mutlu dönecek. Şu an başka bir şansımız yok. Bu saatten sonra elimize geçirdiğimiz avantajı bırakmak istemiyoruz. Çünkü bu avantajı çok zor ele geçirdik. İnişli ve çıkışlı bir sezon yaşadık. Son haftalarda bu durumumuzu zor yakaladık. Yakalamışken de değerlendirmek istiyoruz" dedi.

Samsunspor, yarın sabah gerçekleştireceği antrenman sonrası karayolu ile Ordu’ya hareket edecek. Geceyi Ordu’da geçirecek olan Samsunspor, Pazartesi günü sabah Giresun’a hareket ederek maç saatini bekleyecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.