Öne Çıkanlar şehit istanbul
banner798

Samsunspor'da Zeren: "1461 Trabzon maçından 3 puan almak istiyoruz"
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Pazar günü evinde misafir edeceği 1461 Trabzon maçı hazırlıkları teknik direktör Engin Korukır, yönetiminde Samsun 19 Mayıs Stadyum'un da gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

1461 Trabzon maçının zor bir maç olacağını söyleyen Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "1461 Trabzon çok koşan iyi mücadele eden bir takım. Zor bir maç olacak. Samsunspor'un son 2 haftada aldığı galibiyetler Samsunspor'u hedef haline getirdi. Çok zor maç olacak ama onlardan daha iyi koşacağız. Daha fazla mücadele edeceğiz. Maçı ben alacağımızı düşünüyorum. Gerekli mücadeleyi sahaya yansıtıp, az hata yaparsak galip gelerek yakalamış olduğumuz seriye devam edeceğiz. Eğer yukarılara tırmanmak istiyorsan bundan sonraki süreçte özellikle Casino Siteleri kendi sahamızda puan kaybetmemiz lazım. 1461 Trabzon maçı da bunlardan bir tanesidir. Maç stresli olacak. Kolay maç olmayacak'' dedi.

Kırmızı beyazlı taraftara da seslenen Coşkun Zeren "Samsunspor taraftarı Türkiye'nin en özel taraftarıdır. Bunu ülke genelinde kanıtlamıştır. İçeride ve dışarıda bu takımı hiç yalnız bırakmamıştır. Ben inanıyorum ki yine Pazar günü saat 13.30'da 1461 Trabzon maçında da bu statta dolacaktır. Takımına sonuna kadar sahip çıkacaktır" diye konuştu.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.