Öne Çıkanlar Çanakkale Seyhan

Samsunspor Fenerbahçe'den puanı kaptı

Samsunspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk oldu.

Fenerbahçe'nin golünü 12. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Samsunspor golü 62'de frikikten Emre Kılınç'la yanıt verdi.

Her iki takımda eksikler vardı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Becao, Zacj, Peres ve Crespo’nun yanı sıra Afrika Kupası’nda yer alan Dijiku ve Osayi-Samuel karşılaşmada yer almadı. 

Samsunspor Terknik Direktörü Markus Gisdol, Fenerbahçe maçında 6 oyuncusundan yararlanamadı.

Kırmızı-beyazlı ekipte; sakatlıkları bulunan Gaetan Laura, Rick Van Drongelen, kırmızı kart cezalısı Landry Dimata ve milli takımlarda yer alan Kingsley Schindler, Nanu Gomes ve Olivier Ntcham kadroda yer almadı.

20 Ocak'ta deplasman dönüşü kazada ölen futbolcular unutulmadı.

Samsunspor, Fenerbahçe maçında sahaya siyah pankartla çıktı. 

Karşılaşması öncesinde, 20 Ocak 1989 tarihinde Samsunspor kafilesinin yaşadığı trafik kazasında hayatını kaybeden kişiler anıldı.

Alınan 1 puanla Fenerbahçe 54 Puan ile Galatasaray ile aynı puanda 1'inci sırada olurken, Samsunspor ise 15.'inci sırada puanını 22 yaptı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporFenerbahçe
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.