Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ahmet Yeni
banner798

Samsunspor Fuat Çapa ile anlaşma anlaştı

Ajansspor haberine göre, Trendyol Süper Lig’de ilk 6 hafta yaşanan hayal kırıklığının ardından teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Samsunspor, takımı teslim edeceği yeni ismi ararken, flaş bir hamle geldi.

Henüz aradığı teknik direktörü bulamayan Karadeniz ekibi, sportif direktör olarak Fuat Çapa ile anlaşma sağladı.

Atiba ve Mehmet Topal ile görüştü
Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılmasının ardından güçlü bir yapı oluşturmayı planlayan Samsunspor, ilk olarak Beşiktaş’ta futbolu bırakan Mehmet Topal ve Atiba Hutchinson ile masaya oturdu. Her iki isimden de olumlu karşılık alamayan Samsunspor, Fuat Çapa ile prensip anlaşmasına vardı.

1.5 sene sonra geri döndü

Bugüne kadar pek çok takımda teknik direktör olarak görev yapan Fuat Çapa, ilk kez sportif direktör olarak görev yapacak. Türkiye’de Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Erciyesspor, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü’nde çalışan 55 yaşındaki futbol adamının son adresi de Samsunspor olmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.