Öne Çıkanlar Samsun Süper

Samsunspor Kaptanı Aydın: Önümüzdeki 4 maçı kazanmalıyız


PTT 1'inci lig takımlarından Samsunspor'un kaptanı Musa Aydın, Pazar günü karşılacakları Denizlispor maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Samsunspor'un Denizlispor karşısında mutlak galip gelerek ardından deplasmanda karşılaşacakları Balıkesirspor karşılaşmasında final yapmaları gerektiğini berilten Musa Aydın, "Denizlispor maçı bizim için ligin en önemli maçlarından birisidir. Önümüzde 4 maçımız kaldı. Rakip kim olursa olsun bizim bu maçlardan galip gelmemiz gerekiyor. Denizlispor düşme potasında da olsa bizim 3 puan almamız lazım. Çünkü deplasmanda Balıkesirspor'la karşılaşacağız. Denizlispor'dan alacağımız 3 puan bu bağlamda çok önemli. 3 puan aldığımız zaman Balıkesir'de finali yapmamız gerekiyor."

Denizlispor ve Balıkesirspor maçından ne olursa olsun galip gelmeliyiz. Takımda deplasmanda kaybettiğimiz Giresunspor maçı sonrası biraz moral bozukluğu oldu ancak önümüzde daha maçlarımız var. Takımımızda şu an her şey normal. Çalışmalarımıza başladık. Tüm arkadaşlarım maça konsantre oldu. Hiç sıkıntımız yok. Taraftarımız Lunabit şu an mutsuz olabilir. Ama ne olursa olsun Denizlispor karşılaşmasında bizi desteklemeleri gerekiyor. Bu maçı seyircimizle en iyi atmosferde yaşayıp galip geleceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKaptan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.