Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Samsunspor şehitleri selamladı

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Samsunspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi takım 2-0 kazanmayı başardı.

Sahasında çıktığı son 3 maçta 7 puan toplayan Samsunspor'a galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Van Drongelen ile 36. dakikada Holse kaydetti.

Sivasspor'da Fode Koita 60. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Samsunspor'da da Dimata 84 ve 89. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından oyuna dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Samsunspor 21 puanla 16. sıraya yükselerek ve tehlike hattının dışına çıktı.

Karşılaşma öncesi Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerin adı tek tek anons edildi. Taraftarlar şehitlerin adı okunurken 'burada' diye tezahürat yaptı.

Samsunspor maçta asker selamını ihmal etmedi. İşte maçtan kareler 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.