Öne Çıkanlar Samsun bafra

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: Karabük'ten mutlu döneceğiz








Samsunspor, Cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesileri'nde basına kapalı olarak devam etti. Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan sportif direktörü Coşkun Zeren, "Takımımız 17 Mart Perşembe sabah teknik direktörümüz Engin Korukır gözetiminde gerçekleştireceği son antrenmandan sonra öğle saatlerinde karayoluyla Karabük'e hareket edecek.



Samsunspor'da şuan durum çok iyi. Kardemir Karabükspor deplasmanına tam kadro galip gelmek için gidiyoruz. Eğer bu deplasmanda futbol şansızlığı yaşamazsak ben büyük bir sevinçle döneceğimize inanıyorum. Çünkü kulübümüzde de takımımızda da moraller çok yüksek. Futbolcu kardeşlerimiz bu deplasman maçına da her maça çıktığı 3 puan için çıkacak. Ligde üst sıralara yükselme ve kopmama adına bizim için Karabükspor önemli bir engel. Puan aralığı çok azaldı.



Play offu hedefleyen 7-8 takım var. Bunun için iyi mücadele, yüksek konsantrasyon ve iyi bir futbolla beraber bu zorlu ve önemli deplasmandan mutlu döneceğiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.