Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya Dayandı
banner797

Samsunspor teknik direktörü Korukır: 1461 Trabzon en önemli maçımız
Samsunspor, azar günü evinde karşılaşacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde bugün de devam etti. Antrenman öncesi gazetecilere 1461 Trabzon maçını değerlendiren teknik direktör Engin Korukır bu 90 dakikanın Samsunspor adına çok önemli olduğunu söyledi. Teknik Direktörü Engin Korukır, şöyle dedi:

"Rakibimiz 1461 Trabzon; çok disiplinli bir takım. Genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu. Onlarda ligde bulundukları yerden sıkıntılı. Son 2 maçımızdan sonra içeride oynayacağımız bu maç çok önemli oldu. İnşallah buradan alacağımız 3 puanın yolumuzu açacağını düşünüyorum. Bundan sonra oynayacağımız her maç önemli. Önümüzdeki 4 maç gidişatımızı daha net belirleyecektir. 1461 Trabzon bu maçlar arasında ki en önemlilerinden biri. İçeride kazanamama sıkıntımız Kalebet var. Bunu da bu karşılaşma ile inşallah atlatacağız."

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bir süre önce 3 puanı silinen Samsunspor'un durumunu da değerlendiren Korukır, para yüzünden saha da kazanılan hakkın silinemeyeceğini söyledi. Teknik direktör Engin Korukır, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın sahada alnının teriyle kazandığı 3 puan para yüzünden silinmez. Borcum 100 bin liraysa 200 bin yap. O ekibin hangi şartlarda 3 puan aldığını biliyorsunuz. Sahada kazanılan haktır. Bu sahada kazanılmış bir haktır. Futbolcuya borcu var diye silinmiş. Borcu yükselt ama benim o 3 puanımı ver. Yani paradan dolayı verdiğin cezayı parayla cezalandır. Sahadaki emekle cezalandırmaz."


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.