Öne Çıkanlar bafrada kaza kurşunu CİNSEL SALDIRI
banner867

Samsunspor teknik direktörü Korukır:“3 puanlara ihtiyacımız var"
banner852

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Engin Korukır yönetiminde devam etti. Sabah saatlerinde tesislerde neşeli bir ortamda geçen antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Engin Korukır, şunları söyledi:

"Çok iyi bir kadromuz var. Geldiğim günden beri olumsuz hiçbir şey olmadı. Şanlıurfa'da 2-0 öne geçtik. Maç sonra 2-2 oldu. Herkes, 'maç onların lehine bitecek' derken, biz sakin oynamaya başladık ve 3'üncü golü bulduk. İzmir'e gidip rakibimiz Boluspor'u izledim. Yenebileceğimiz bir takımla oynayacağız. Bizim artık 3 puanlara ihtiyacımız var. En kötüsü 1 puan. Boluspor'dan sonra 1461 Trabzon'la oynayacağız. İki maçta 6 puan çok çok iyi."

MURAT GÜRBÜZEROL, ''BOLUSPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ"

Şanlıurfaspor maçında kırmızı beyazlı formayla ilk kez gol atan futbolcu Murat Gürbüzerol ise Boluspoır maçını kazanacaklarını söylerken şöyle konuştu:


Youwin /> "9 hafta süren zor bir süreç geçirdik. Bu bizi çok demolize etmişti ama bu hafta kazandığımız Şanlıurfaspor maçı moral ve motivasyon oldu bizim için. Şu anda keyfimiz ve neşemiz yerinde. İnşallah Boluspor maçını da kazanacağız. Samsunspor formasıyla ilk golümü attım. Bunun bende ayrı bir mutluluğu var ama önemli olan maçı kazanmamızdı. İnşallah Boluspor maçında da gol atarak takıma katkı sağlarım."

KALECİ FURKAN KÖSE, "BOLU'DA ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYORUZ"

Samsunspor'un galibiyet çıkışını Boluspor maçıylada devam ettireceklerini ifade eden Samsunspor'un tecrübeli kalecisi Furkan Köse, ''Şanlıurfaspor maçı bizim için çok önemliydi. Galibiyet almak istiyorduk. İyi başladık ve mücadele ettik. 3 puanı aldık. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bu çıkışı Boluspor maçıyla da devam ettirmek istiyoruz. İnşallah böyle devam eder" dedi.









Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876