Öne Çıkanlar Doluluk oranı Midye
banner867

Samsunspor'un genç file bekçisi Furkan, "Seriye devam edersek Süper Lig'e çıkarız"
banner852


Futbola 8 yaşında başladığını söyleyen Samsunspor kalecisi Furkan Köse, önceleri forvet oyuncusu olmak istediğini ancak akrabalarının kendisini kaleci olarak yazdırdığını söyledi. Furkan Köse, "Forvet oynamak istiyordum. Ancak amcamın oğlu beni kaleci olarak yazdırdı. Yaz okulundaki ilk idmanda kendimi göstererek takıma seçildim. Daha sonra da yıldızlar kategorisinde şans buldum. Devamında A Genç'e kadar yükseldim. O dönemlerde Samsunspor'un beni takip ettiğini öğrendim. Sonra Samsunspor'a transfer oldum "dedi.

Samsunspor'un kendisi için bir dönem hayal olduğun ancak hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Furkan Köse, "Samsunspor hep hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Şimdi önümüzdeki dönemlerde kaptan olarak yoluma devam etmek istiyorum. İnşallah bunu da başaracağım. Küçükken Samsunspor maçlarını 19 Mayıs Stadyumuna izlemeye gidiyordum. Beşiktaş'ın eski kalecisi ve Samsunspor'da da bir dönem oynayan Ike Shorunmu'yu çok beğeniyordum. Onu kendime örnek almıştım'' diye konuştu.

Galibiyet serisine devam ederlerse Süper Lig'e çıkacaklarını söyleyen Furkan Köse, "Maçlar bana tecrübe oldu ve geçmişte yapmış olduğum hataları yapmadım. Ben bana verilen şansı iyi kullandığımı düşünüyorum. Bu sezona ben şanssız başlım. Sıkıntılarım vardı. Öz güvenimi kaybetmedim. Hocalarıma ve taraftarlarımız hep arkamda oldu. Bende onların yüzlerini Supertotobet kara çıkartmamak için kendimi erken toparladım. Son haftalarda çok iyi oynuyoruz. Son haftalarda bir dönem tamamen şanssızlık yaşadık. Çok gol kaçırdık. Şanssız beraberlikler ve mağlubiyetler aldık. 2 haftadır kazanıyoruz. Önümüzde 1461 Trabzon maçı var. Ondan da ben Samsunspor olarak iyi bir performans göstererek galip geleceğiz. İnşallah bu galibiyet serisi sezon sonuna kadar bozulmaz Önümüzde ki maçları alırsak biz bu sezon sonunda Süper Lig'e çıkarız" şeklinde konuştu.

Ailesinin kendisine her zaman çok destek olduğunu söyleyen kaleci Furkan, "Başarılı olmak için ailem çok destek oldu ve oluyor. Heyecandan ailem maça bile gelemiyor. Maçta olumsuz durumlar oluyor kaleyi korurken, ben o zaman daha çok hırslanıyorum. Olumsuz dediğim mesela tekme yeme, düşme gibi durumlar. Sonuçta ben Samsunspor forması giyiyorum. Yani tekme yemişim ve ya sakatlanmışım kafama takmıyorum. Maç esnasında böyle bir olay yaşadığım zaman eve gittiğim zaman ailem çok üzülüyor ve üzerime düşüyor. Onlar benim canlarım. Her kaleci illaki farklı takımlarda olmak isler ama ben şu anda Samsunspor'dayım burada kalacağım. Beni başka takımları istemiyorum. Başka takımlarda beni ilgilendirmiyor." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876