Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner797

Spor Yazarı Nedim Hoca Kızılırmak Spor, 1930 bafraSpor`un Maç Analizlerini Yaptı

 İlk maçını kazanan temsilcimiz Kızılırmakspor (1923 BafraSpor) ikinci maçta da galip gelerek şampiyonluk istediğini net bir şekilde ortaya koymuş oldu.Maça hızlı başlayarak ilk golü bulan temsilcimiz güçlü rakibinin baskısından bunalmaya başladığı sırada orta şut karışımından bir gol
daha bularak devreyi 2.0 önde kapatmış oldu.

İkinci yarıda herkes fark beklerken durum bir anda 2.2 oldu ve panik başladı.Ve sonucuna etki eden kırılma anı rakibin kazandığı penaltı oldu. Bu esnada kaleci CABİR tecrübesi ve kalitesini konuşturarak penaltıyı kurtardı ve takımı ateşlemiş oldu. 10 kişi kalan kızılırmakspor(1923 BafraSpor), takımı maça öylesine asıldı ki rakibini adeta perişan ederek maçı 4.2 kazandı ve yola Safirbet devam dedi. Ancak ortaya konulan futbolun pek tatmin etmemesi ve kadro darlığı bazı sıkıntıları da göz önüne serdi. Allahtan apo hoca yaptığı yerinde hamlelerle maça etkisinde göstermiş oldu.

Yazımı okuyanlar daha önce 1923 bafraspor olarak lanse edip Bafra`nın yeni takımı derken neden bir anda Kızılırmak diye yazdık.Bu durum geniş kapsamlı olarak bir yazıyı gerektirdiği için önümüzdeki günlerde tam detaylı olarak spor kamuoyunu bilgilendireceğim.

1930 BAFRASPOR 2. BALLICASPOR.0

Son iki haftada yaşanan idari değişiklik takıma etki yapmış gibi.Çünkü iki maçtır zirvedeki takımlar ile yapılan maçlarda adeta şampiyonluğa oynayan takım hüviyetine büründü.Tabiî ki önümüzdeki günlerde yapılması beklenen muhtemel olağan üstü kongrede başkanlığa FATİH YILDIZ`ın gelmesi değişik bir hava yaratsa da takımın borçlarının nasıl ödeneceği koskocaman bir soru işareti olarak önümüzde duruyor..Çok zor bir durum.....Kongre kararı alındıktan sonra bu iki temsilcimiz hakkında Bafra`nın futbol açısından yaşayacağı olası durumları kendi öngörümle sizlere aktaracağım.SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.