Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Tekkeköyspor play-off’a çıktı

Tekkeköyspor Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda önemli bir adım attı. Samsun Süper Amatör A Grubunda mücadele veren Tekkeköy ekibi oynadığı 16 mücadeleyi 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle tamamlarken, topladığı 29 puanla play-off grubuna girmeyi başardı.

Ligde 4. sırada yer alan Tekkeköyspor, dün oynadığı Vezirköprü Belediyespor karşılaşmasından da 6-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak en yakın rakibi 19 Mayıs Belediyespor’u 4 puan geride tutmayı başardı. İlk 4 takımın Play-Off’a katılacağı grupta, Tekkeköyspor bu sonuçla play-off grubuna girdi. İlçe halkı ve taraftarları büyük sevinç yaşadı.

“Sporla yaşayan bir kent hedefliyoruz”

Takımı ve oyuncuları tebrik eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Spor ve sporcuya olan desteğimizi her daim sürdürüyoruz. İlçemizde futbolun kalbi Tekkeköyspor takımımızın taraftarlarını, futbolcularını, teknik heyetini ve yönetimini aldıkları bu sonuçlardan ötürü yürekten kutluyorum. İlçemizi bir spor kenti yapma yolunda Tekkeköy İlçe Stadımız başta olmak üzere, tenis, basketbol, voleybol, futbol, güreş, yüzme gibi çok çeşitli alanlarda çok sayıda proje ve yatırımı hayata geçirdik. Gençlerimizin sporla buluşması için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdürüyoruz. Bu yolda onların da kazandığı başarılar bizlere motivasyon sağlıyor, sporla yaşayan bir kent hedefimize bir adım daha yaklaştırıyor. Play-off maçlarında da nice galibiyetler yaşayarak bu yolun sonunda hak ettiğimiz şampiyonluğa kavuşacağımıza yürekten inanıyorum. Kalbimiz ve desteğimiz her zaman kulübümüzle birlikte” dedi.

Bölgesel Amatör Lige çıkacak ekip Süper Amatör A ve B gruplarından gelen toplam 8 takım arasında gerçekleştirilecek mücadele ile belli olacak.

Anahtar Kelimeler:
SamsunFutbolSpor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.