Öne Çıkanlar fındık bahçesi konut
banner798

Yüzmeye gönül verdi, madalyaları topladı
Yüzmeye gönül verdi, madalyaları topladı

SAMSUN'da kimya öğretmeni 50 yaşındaki Menderes Eskiçırak, 04-06 Mart tarihleri arasında Trabzon'da gerçekleştirilen Timur Akıncı anısına yapılan 'Master Yüzme Bahar Şenliği'nde 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti.

Samsun Galip Öztürk Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kimya öğretmeni Menderes Eskiçırak, başarıya doymuyor. Trabzon'da 04-06 Mart tarihleri arasında düzenlenen 'Master Yüzme Bahar Şenliği'ne damga vuran Menderes Eskiçırak, önemli başarılara imza attı. Eski milli yüzücü Timur Akıncı anısına yapılan yarışlarda 3 birincilik, 2 ikincilik 1 üçüncülük elde eden kimya öğretmeni Menderes Eskiçırak, sporun her yaşta bu işe Betmatik gönül verildikten sonra neler yapılabileceğini herkese gösterdi. Örnek kişiliği ve sportif başarıları ile gelecek nesillere de örnek bir model olan Eskiçırak, desteklerinden dolayı Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'a da teşekkür etti. Eskiçırak, uluslararası ve ulusal yarışlarda hem Samsun'u hem de ülkeyi temsil etmek için sponsora da ihtiyacının olduğunu dile getirdi.

Eskiçırak ayrıca, Trabzon'da yapılan ele yarışlarında 800 metrede 4'ncü olarak yaş grubunda Kıtalararasında Boğaz Yüzme Yarışları'na da katılmaya hak kazandı.

Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.