Öne Çıkanlar Çanakkale Settar Aslan

Zeren ; İşimiz Zorlaştı

  PTT 1'nci Ligi ekibi Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, pazartesi akşamı deplasmanda 2-0 yenildikleri Giresunspor maçını değerlendirirken, "Kaybetmememiz gerekiyordu" dedi.



Samsunspor, 24 Nisan Pazar günü Samsun 19 Mayıs Stadında karşılaşacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına bu sabah saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla başlarken Coşkun Zeren, açıklamalarda bulundu. Giresunspor maçında ilk yarı iyi pozisyonlar bulduklarını vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:



"İkinci yarıda ise basit goller yedik. Giresunspor bizden daha çok kazanmak istedi. Daha iyi mücadele ortaya koydu. Biz de karşılık veremedik. Eksiklerimiz vardı. Bunları bahane etmedik. Her şeye rağmen kaybetmememiz gerekiyordu. Play off potasındaki takımlarla arkamızdaki puan farkı, yine 4'e çıktı. Bu hafta Denizlispor'la karşılaşacağız. Umudumuzu yitirmiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Maça iyi hazırlanacağız. Futbolcularımız çalışmalarına başladı. Umut olduğu müddetçe mücadelenin peşinden koşacağız. Sakatlarımız var, cezalı futbolcularımız var. Ancak biz bunların arkasına saklanmayacağız. Samsunspor son dakikaya kadar elinden geleni yapacaktır. Ama işimiz zorlaştı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.