banner797
USTA; DOĞRU BİLDİKLERİMİ SÖYLERİM
 MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Haberovasi.com Haber Sitesi Sahibi Adem Dilek'e çok özel açıklamalarda bulundu.Samsun'un ekonomik olarak sürekli geriye gitmesinden duyduğu endişeleri dile getiren Usta;'Samsun'da üretimi teşvik etmeliyiz' dedi.

Haberovasi.com haber sitesi sahibi Adem Dilek'i ziyaret eden MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Türk ekonomisinin 2008'den buyana büyümediğini ve Türkiye'nin kurtuluşunun üretim ekonomisinden geçtiğini söyledi. Samsun'un kişi başına düşen milli gelir payında geçen seneye nazaran 10 puan daha düştüğünü, bu durumun gelecek adına ümitkar olmadığını söyledi.

DOĞRU BİLDİKLERİMİ SÖYLERİM

Halkın seçtiği milletvekillerinin bilgili oldukları her noktada bu bilgi ve deneyimlerini halkla paylaşması ve ülkede yaşanan doğruları ve gerçekleri milletin bilmesi gerektiğini söyleyen Usta;'Biz kendi adımıza Türk ekonomisinin geldiği nokta ve bundan sonra ki öngörülerimiz için halkımızla doğruları paylaştıkça bundan iktidar rahatsız oluyor? 
Neden rahatsız oluyor sunuz? Halka yalan mı konuşalım? Doğruları söylemeyelim mi? Türkiye'nin ekonomide geldiği noktada ülkeyi onlar gibi toz pembe mi gösterelim? Ben bunu asla yapamam. Doğru bildiklerimi halkımla paylaşır ve ülke gerçeklerini anlatırım.' dedi.

AK PARTİ BİZLERİ ÖCÜ GÖRÜYOR

AK Parti'nin sırf iktidarda kalmak adına kadrolarını sadece kendi insanlarından oluşturduğunu ve muhalefete öcü gibi baktıklarını ifade eden Usta;'Bu ülke de insanlarımızın yarısı AK Parti'ye oy verdiyse yarısı da vermemiştir. 
Neden insanları dışlıyorlar? Onlara oy vermeyenler de bu ülkenin evlatları değil mi? Partilerine oy vermediler diye bu ayrımcılık niye? Bu ülkeyi kamplaştırır ve ülkemizi tehlikeli bir sürece getirir. Bugün bürokrasi de, siyasette ve devletin çeşitli kadrolarında liyakatli ve işbilir insanlar olmadığı halde sadece AK Parti'ye yakın oldukları için en önemli görevdeler. Bunun adı kadrolaşmadır.' diye konuştu.

EKONOMİK SİNERJİ YARATILMALI

Samsun'da ekonominin çok daha iyi yerlere gelmesi ve gençlerimizin bu şehirden göç etmemesi için üretim ekonomisinin harekete geçirilmesi gerektiğini belirten Usta;'Geçenlerde okudum ve çok üzüldüm. Samsun'da işlenen cinayetler konusunda ülke de 4. sıradayız. Peki neden? Çünkü gençlerimiz işsiz. Gelecekten umutlu değiller. Bu yüzden de ya uyuşturucuya ya da silaha sarılıyorlar. Bu çok tehlikeli bir gidişattır.
Samsun siyasetçisiyle, bürokratıyla, yöneticileriyle, siviz toplum örgütleriyle ve iş adamlarıyla bir araya gelerek büyük bir sinerji oluşturmalı ve şehir hiç vakit kaybetmeden ekonomik kalkınmayı hayata geçirmelidir.' diyerek sözlerini tamamladı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.