Öne Çıkanlar Samsun bafra

Bafra'da Kurban Bayramı öncesi bilgilendirme yapıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla, ilçe Kaymakam Vekili Abdüssamed Kılıç ve Kurum Müdürleriyle birlikte Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar bilgilendirildi.

Samsun-Sinop Yolu Bahçeler Mahallesi’nde Kurban Bayramı öncesinde, ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı kazaların önlenmesi amacıyla, otobüs ve araçlara yönelik emniyet kemeri, yaya geçitleri ve trafikte kazaların önlenmesi konularda bilgilendirme yapıldı.

Sürücü ve yolculara 517 adet el broşür, yaya geçitlerinde ise yayalara, bisiklet ve motosiklet sürücülerine 251 adet broşür dağıtımı olmak üzere, toplam 768 adet el broşürü dağıtıldı.

Konu ile ilgili Bafra Kaymakamı vekili Yakakent Kaymakamı Abdüssamed Kılıç,” Kurban Bayramı öncesinde Başta sürücülerimizin ve yayalarımızın can güvenliği ve trafik kazalarının azaltılması amacıyla, İçişleri Bakanlığımızın talimatları, Samsun Valiliğimizin himayelerinde, burada Bafra ilçe Emniyet Müdürlüklerimiz ile birlikte yolcularımıza bilgilendirme faaliyeti gerçekleştiriyoruz." Dedi.

Kılıç, ‘Öncelikle hayatla yarışılmaz.’ Mottosu kapsamında vatandaşlarımızı, sürücülerimizin hız kurallarına emniyet kemerleri kurallarına uymaları noktasında hem bilgilendirici broşürler dağıtılıyor, hem de vatandaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde, güzel bir etkinlik, bilinçlendirici bir etkinlik oluyor. Amacımız bu bayramda. Can kaybı yaşamamak minimum yaralanmayla minimum trafik kazasıyla bu Bayramı atlatmak. Şimdiden tüm sürücülerimizi tüm vatandaşlarımıza, Bafra Kaymakamlığı, Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü adına hayırlı bayramlar, hayırlı yolculuklar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.

Ekipler, durdurulan araç sürücü ve yolculara kek verirken, çocuklara ise pazıl dağıtıldı.

Kurban Bayramı öncesi bilgilendirme etkinliğine, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Murat Öner ve daire kurum müdürleri de katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.