Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Adem Bektaş
banner798

Samsun Sinop Karayolunda asayiş ve trafik uygulaması

Samsun'un Bafra ilçesinde Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ile ilçe Jandarma Asayiş Timleri ekiplerince ortak denetim gerçekleştirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, Samsun-Sinop Karayolu Kolay Kavşağı'nda 1 Kasım itibariyle ticari araçlarda Kış lastiği zorunluluğu denetimleri, radar, emniyet kemeri, telefon ile konuşma, cam filmleri, ışık ihlali, takograf, okul servis taşıtları, yolcu otobüs firmaları ve belge denetimi yaptı.

Ölümlü kazaların en aza indirilmesi amacıyla gerçekleştirilen uygulamalarda 260 araç ve sürücüleri kontrol edildi.

Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, Trafik denetiminde 36 araç sürücüsüne kurallara uymadıkları için toplam 34 bin lira cezai işlem uygulandı.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yol asayiş uygulamasında aranan şahıslara yönelik 341 kişiye GBT uygulaması yaptı.

Öte yandan trafik ekipleri otobüs firmalarında bulunan yolculara kemer kullanımının önemi anlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.