Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner797

Meral Akşener, Yavaş'a sert tepki verdi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'yi hedef alan CHP'li ABB Başkanı Mansur Yavaş'a sert tepki gösterdi. Akşener, "Siyasi ahlaksızlık. Allah şahittir vallahi de unutmayacağım!" dedi.

31 Mart Yerel seçimlerine 8 gün kala muhalefette sular durulmuyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti'yi hedef alan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sert sözlerle tepki gösterdi.

Akşener, "İnsanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız" dedi.

'ALLAH ŞAHİTTİR VALLAHİ DE BİLLAHİ DE UNUTMAYACAĞIM!'

Yavaş'a çok sert tepki gösteren Akşener, "Sayın Mansur Yavaş çıktı televizyonda dedi ki, İl Başkanı, İlçe Başkanı, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Yöneticileri İYİ Parti'den istifa ettiler benimle çalışıyorlar dedi. Şimdi diğerleri anlamaz ama bu söyleyeceğimi Mansur Yavaş ve etrafındaki tayfa anlayacaktır. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı asla unutmaz. Allah şahittir, vallahi, billahi, tallahi ben de unutmayacağım." dedi.

'SİYASİ AHLAKSIZLIK'

Akşener, "İyilik yap kötülük bul. Böyle bir sistemden hayır çıkmaz. Bunlar bizim için yeni tecrübeler. İnsanlara güvenip onlar için fedakarlık yapıp karşılık olarak siyasi ahlaksızlık görüyorsanız eğer oraya bir mim koyacaksınız." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.