Öne Çıkanlar Kavun fidesi Mustafa Candal görevi devraldı
banner797

Netanyahu Hamas'a saldıracağını duyurdu

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, önümüzdeki günlerde Hamas'ın üzerindeki askeri baskının artırılacağını söyledi.

AFP haber ajansının aktardığına göre Netanyahu, bugün yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki şimdiye kadar rehinelerimizin serbest bırakılması için yapılan tüm teklifler Hamas tarafından reddedildi. Bu nedenle Amerikan Dışişleri Bakanı haklı olarak Hamas'ın kendisine yapılan tüm teklifleri reddettiğini söyledi" diye konuştu.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'a göre rehinelerin serbest bırakılması için bir anlaşma yapılmasını engelleyen tek şeyin Hamas olduğunu öne süren Netanyahu, "Hamas, aşırı pozisyonlarından geri adım atmak yerine içimizdeki bölünmüşlükten besleniyor, İsrail hükümetine yönelik baskılardan cesaret alıyor" dedi.

Netanyahu , "Sonuç olarak, rehinelerimizin serbest bırakılması için koşullarını daha da sıkılaştırıyor. Kalbini ağırlaştırıyor ve insanlarımızı serbest bırakmayı reddediyor. Bu nedenle, ona daha fazla ve acı verici darbeler indireceğiz. Ve bu yakında olacak."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.