Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner867

Minik öğrenciler ebru sanatını öğrendi
banner852

 Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü üyeleri, ilçeye bağlı 2 okulda öğrencilere ebru sanatını tanıttı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı eserler, arkadaşlarından da alkış aldı.



Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Samsun 19 Mayıs Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü tarafından küçük çocuklara ebru sanatı öğretildi. İlçeye bağlı Köselik İlköğretim Okulu ve Kuşkayası İlköğretim Okulu’na giden 19 Mayıs Gençlik Merkezi El Sanatları Kulübü üyeleri, burada çok sayıda öğrenciye ebru sanatı hakkında bilgi verdi.



Sınıflarda kurulan sehpalarda öğrencilere ebru sanatının inceliklerini anlatan el sanatları kulübünün gönüllü üyeleri, daha sonra öğrencilere uygulama yaptırdı. Eğitmenlerin söylediklerini harfiyen uygulamaya çalışan öğrencilerin ortaya çıkardıkları eserler, diğer arkadaşlarından da alkış aldı. Yapılan çalışmalar, daha sonra çocuklara hediye edildi.











Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876