Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

23 Gün Geçti Halen Bir Açıklama yok..!

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Yasası ile Bafra Belediyesi mülkiyetine geçen 12 mahalledeki tüzel kişiliğe ait arazilerin ihalesi Köylü vatandaşın belediye önünün de eylem yapmasına rağmen Gerçekleşmişti.

Bafra Belediyesi önünde eylem yapan köylüler Bafra belediye Başkanı Zihni Şahin`ne ne kadar tepkilerini gösterseler de Zihni Şahin köylüye bir açıklama yapmamıştı.

Zihni Şahin Bafra Belediyesinde basına bir demeç vererek bizzat kendisi ihaleyi açmıştı. İhale sonrası yasal hükümlülük gereği ihale sonuçları ve kararlar basına 15 gün içersinde verileceğini beyan etmişlerdi.

Bafra Belediyesi mülkiyetine geçen 12 mahalledeki Arazileri hangi şirketler aldı, köylü vatandaş belediye önünde bu yerlere talip olanlar bizleri karşılarında bulurlar bizi yıllardır emek verdiğimiz yerleri almaya çalışan kişiler bizimle nasıl komşu olacaklar şekilde isyanlarını dile getirmişlerdi.


Şubat ayının 5`de yapılan ihale sonuçları Sultanbet halen basına verilmedi. Belediyenin resmi Web sitesinde`de neden yayınlanmadığı Bafra`da merak konusu olmaya başladı.

Yine açıklamasında Bafra belediye başkanı Zihni Şahin bu yerlerin satışından edilen kazancı belediyenin araç filosunu genişleteceği söylemişti.

Biz şimdi belediye yetkilerine Basın gözü ile soruyoruz.

Hiç kimse merak etmese de biz ihalenin üstünden 23 gün geçmesine rağmen neden bir açıklama yok..

Bafra belediyesi buran elde ettiği gelir hesaplarına geçti mi…

Bu ihale başlamadan önce mecliste MHP grubuna el kaldıran Ak Partili Meclis üyesi Encümen Ramazan Çotur, encümen olarak imza atımı.Yada hangi encümenler bu karara imza attılar.

İhaleye girenlerin siyaset sahnelerinde olan kişiler olduğu konuşuluyor.

Biz bu ihale sürecinin takipçisiyiz. Bu merakları gidermek Bafra Belediyesinin Görevidir. Belediye olarak süreci basınla paylaşmak zorunda değiller. Ama yetkiler ihale sonrası 15 gün içinde bilgilendirme yapılacak demişlerdi unutmuyoruz ve açıklamayı bekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Refik arslan 8 yıl önce

Sizi bu farkindalik tutumunuzdan dolayi tebrik ederim