Öne Çıkanlar Samsun 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner797

Bafra Belediyesi, yeni yollar açma çalışmalarını başlattı.

Yeni açılan yollar, 10 ila 12 metre arasında değişen genişlikte olacak. Toplamda 750 metreye yakın yol açılacak. Çalışmaları İmar ve Şehircilik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü yürütüyor. Çalışmaları Başkan Zihni Şahin, Fatih Mahallesi Muhtarı Yusuf Kavak ve Bahçeler Mahalle Muhtarı Erkan Kadakal ile birlikte inceledi.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Şehirler yaşayan varlıklardır. Her gün gelişmekte büyümekte ve nüfuslar artmaktadır. Bu durum yeni ihtiyaçlar ortaya çıkarmaktadır. Bu ihtiyaçlardan biride yeni yollar açmaktadır. Fatih Mahallemizde böyle bir çalışma Tipobet başlattık. Değerli muhtarlarımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Yol açma, asfalt, yama, kaldırım çalışmaları dâhil tüm çalışmaları her zaman yerinde takip ediyorum. Bu vesileyle muhtarlarımız, hemşerilerimiz ve personellerimizle bir arada oluyoruz. Yol açıldıktan sonra tabii buraların alt yapı ve asfalt ve kaldırımları da zaman içerisinde yapılacaktır. Bahar ve yaz aylarında ise asfalt, kaldırım ve şehir estetiğimize yönelik çalışmalar yapacağız.”






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.