Öne Çıkanlar Yeniden Refah Parti Bafra Yeniden Refah Parti
banner798

Başkan Tok: Topyekün birlik olmalıyız
SAMSUN'un İlkadım İlçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıyı kınayarak "Ülkemizin huzurunu ve bütünlüğünü bozmak isteyen dış güçler isteklerini hiç bir zaman başaramayacaklardır" dedi.

İlkadım İlçe Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ankara'da yaşanan acı terör saldırısı ardından kınama mesaj yayımladı. Başkan Tok, her geçen gün güçlenerek büyüyen Türkiye'nin acı bir terör saldırısı ile derin bir yasa boğulduğunu söyleyerek "Ankara'da Dikmen Caddesi'ndeki Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlatılan araç 28 kardeşimizin hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. Ülkemizin huzurunu ve bütünlüğünü bozmak isteyen dış güçler isteklerini hiç bir zaman başaramayacaklardır. Bahsegel Daha önce başka örneklerde karşılaştığımız bu elim tablo göstermiştir ki, ülkemizde ne zaman barıştan bahsedilecek olsa, bombalar patlatılıyor, provokasyonlar artıyor, masum canlar katlediliyor. Tüm dünya bu iğrenç eylemlere karşı tepkisini göstermeli ve gereken ivedi bir şekilde yapılmalıdır" şeklinde konuştu.

"Türk milletinin her zaman sağduyulu davranmalı ve provokasyonlardan kaçınması gerektiğini söyleyen Başkan Tok, "Birliğin ve kardeşliğin olduğu yerde huzur bozmak isteyenler hiç bir zaman barınamaz emellerine ulaşamazlar. Bu nedenle bizlerde Türk milletinin en önemli unsuru olan kardeşlik ruhunu esas alarak davranmalı gereken cevabı bütünlüğümüz ile vermeliyiz. Ankara'da hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.