Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Samsun`da Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın himayelerinde, Eğitim, Kültür Ve Araştırma Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Samsun 19 Mayıs Kamp Eğitim Merkezi'nde yurdun çeşitli illerinden gelen 18-29 yaş aralığındaki 80 gönüllü gencin katılımı ile başlayan ‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi’, 7 gün boyunca devam edecek.

Fotoğraf Sanatı Kurumu Derneği’nin profesyonel eğitmenleri tarafından verilecek olan eğitimlerde gençler, fotoğraf teknolojisi, ışık ve kompozisyon, çekim teknikleri ve fotoğrafta değişkenler konularında ders görecek. Eğitimin son 2 Betorder günlük kısmında ise Vezirköprü ve Kızılırmak Deltası'nda uygulamalı fotoğraf çekimi gerçekleştirilecek. 5 Mart’ta tamamlanacak olan 40 saatlik eğitim sonunda katılımcılar ‘Temel Fotoğrafçılık Eğitimi Katılım Belgesi’ alacak.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.