Öne Çıkanlar bafra Samsun
banner798

Samsunspor Sportif Direktörü Zeren: "Camia Süper Ligi hak ediyor"




Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Şuanki hedefimiz play offu yakalamak. Maç maç düşünüyoruz. Şuan hedef konuşmuyorum. Önümüzde 10 maç var. Her maçın bizim için önemi ve değeri var. Her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Samsunspor oynadığı her ligde hedefi her zaman en üsttür. O yüzden elimizden geleni yapacağız.



Bu şehre Süper Lig sevincini ve mutluluğunu yaşatmak istiyoruz. İki senedir ne yazık ki finalden dönüyoruz. O yüzden bütün camia Süper Ligi hak ediyor. İşimiz zor. Ama bunun üstünden gelebiliriz. Samsunspor kendini kanıtlamış bir takımdır" diyerek şöyle konuştu:



"Multigroup Alanyaspor maçına hazırlandık. Maçın önemini bütün camia biliyor.



Seyircimiz önünde mutlaka galibiyet için sahaya çıkacağız. O yüzden takımla yapmış olduğumuz toplantılarda bu maçın önemini belirttik. Futbolcu kardeşlerimizde bunun bilincinde. Cumartesi günü gereken mücadele sahaya yansıyacak bundan hiç şüphemiz yok. Maçın son dakikasına kadar yüksek toplamda geçirerek galip geleceğimizi düşünüyorum. Eksiklerimiz var Canberk oynamayacak, Ekigho cezalı oynamayacak. Ama bizim için eksik sorun değil. Çünkü kadromuz iyi. Onların yeri dolarak gereken mücadele sahaya yansıyacaktır."





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.