Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

İttifak A.Adayları Sahaya İndi

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan, yerel seçimlere hazırlanan partilerde aday adayı açıklaması ilk Ak Parti’den geldi.

Ak Parti Bafra Belediye Başkan aday adayı olarak, Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan Ufuk Saral, Ak Parti ilçe Başkanlığı önünde, ilçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ile resmi aday adaylığını açıklamış oldu.

Ak Parti’den farklı adaylarında açıklanması beklenirken, Cumhur ittifakının en büyük ortağı MHP’de hareketli gün yaşandı.

MHP’de geçmiş yıllarda Bafra Belediye Başkan Adayı olan Özgür Topkaya ile MHP Belediye Meclis üyesi Hakan Aytünür, genel merkeze giderek, aday adaylılarını sosyal medyada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile fotoğraf vererek duyurdu.

Sonrasında ise MHP Samsun Milletvekili Prof.Dr. İlyas Topsakal ile Belediye Başkan aday adayı olduklarını da paylaştı.

MHP’nin iki aday adayının, Bafra ilçe teşkilatı ile fotoğraf paylaşmaması akıllarda soru işareti bıraktı. Tüm faaliyetleri sosyal medya hesabında paylaşan MHP ilçe Başkanlığı, aday adayları ile ilgili paylaşımda bulunmadı..

Genel seçim ile bir önce belediye seçimlerine, Ak Parti ve MHP Cumhur İttifakı olarak tek aday gösteren Cumhur İttifakı bu seçimde beraber girmeyecek mi? Sorusunu akıllara getirdi.

MHP’nin siyasi kulislerinde, Ak Parti’nin Bafra’yı MHP’ye vereceği, bu doğrultuda MHP’den çıkan aday adayların önemli isimlerden oluşması, Belediyeyi almak için hamleler yaptığı konuşuluyor.

Ak Parti başta olmak üzere tüm partilerin aday adaylık için yaptığı siyasi kulisleri ve A. Adaylığında adı geçenleri, Diğer yazımızda sizlere paylaşacağız..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.