Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Bafra Belediye Başkanı
banner798

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral odaları ziyaret etti

Başkan Aday Adayı Ufuk Saral günlük programı kapsamında, "Oda Başkanlarımızla sohbet ettik, dileklerini, isteklerini ve sıkıntılarını dinledik, Kendimizi tanıttık, yapacaklarını anlattıklarını." Kaydetti.

Nereye aday olduğunu bildiğini söyleyen Ufuk Saral, "Bafra’nın tarihini biliyorum. Bafra’nın sıkıntılarını ve çözümlerini biliyorum. Bafra’nın Odaları, sivil toplum örgütleri ve dernekleri ile tüm halkımızın beklentilerine, hep birlikte çözüm ve proje üretmek için gece gündüz çalışarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında, 100 il projesine Bafra’yı hak ettiği il olma kervanına, katmak için Vizyonumuzu çok geniş tutacağım ve sonuna kadar mücadele etmekten geri durmayacağım." Şeklinde konuştu.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve S.S. Bafra Esnafı ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır'ı, Sınırlı Sorumlu Bafra Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Haydar Sarı'yı, Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum'u makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrası oda başkanları ile Saral hatıra fotoğrafı çekindi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraUfuk Saral
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.