Öne Çıkanlar Hasan Bitmez Bafra Orman İşletme Müdürlüğü
banner797

Ufuk Saral Ak Parti'den aday adaylığını açıkladı

Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Aday Adayı Ufuk Saral'ın açıklamasından önce açıklamada bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz açıklamasında;" 9 Kasım itibariyle Ak Parti’de, Yerel seçimler için aday aday süreci başladı, 22 Kasım itibariyle de bu süreç sonlanacaktır. Temayül yoklaması 27 Kasım Pazar günü yapılacak. Tabi burada hizmet için aday adaylarımız yarışıyor. Bafra’ya hizmet etmek noktasında yapacaklarını anlatacaklar, Ak Parti aday adayları seçim çalışmalarını sürdürecekler, aday olduklarında ise zaten çalışacaklar, Aday olamadıklarında gene bizimle çalışacaklarının sözünü almak istiyoruz. Şimdiden aday adayı olan Ufuk Saral’a çalışmalarında başarılar dilerim.” Şeklinde konuştu.

Bafra'da 4 dönem İkizpınar Belde belediye başkanlığını yapan Ufuk Saral bugün AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında yaptığı basın toplantısıyla aday adaylığını açıkladı.

Saral burada yaptığı konuşmada; "Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanı Sayın Avukat İbrahim Semiz Beyefendi’ye, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yöneticilerine, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Yöneticilerine, İlçe Belediye Meclisi Üyelerine, Daha önceki İlçe Başkanlarına, önceki Belediye Başkanlarına, Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerine, Bafra Belediyesi Meclis Üyelerine, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız ve Yönetimine, Yeniden Refah Parti İlçe Başkanımız ve Yönetimine, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız ve Yönetimine, çok Kıymetli Muhtarlarımıza, İlçemizde Faaliyet Gösteren Odalarımız, Derneklerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Başkanları ve yönetimlerine, Yazılı Görsel ve Dijital Basınlarımızın Kıymetli Temsilcilerine ve Buraya gelerek bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli hanımefendiler ve beyefendiler hepinizi Sevgi ve saygılarımla selamlıyor hürmetlerimi sunuyorum." diyerek sözlerine başladı.

Saral sözlerine şöyle devam etti; "Otuzu aşkın yıllık siyasi hayatımda gerekse dört dönem gururla ve onurla yapmış olduğum İkizpınar Belediye başkanlığımda hep “HALKA hizmet HAKKA hizmettir” düstürünü benimseyerek çalıştım. Bu mihvalde yaklaşık dört-beş aydır Türkiye genelinde bulunan dostlarımla özellikle Bafra’daki kanaat önderlerimiz, kamu yöneticileri ve de Sivil Toplum Kuruluşları yöneticilerinin şahsıma yapmış olduğu baskılar, Bafra’mıza hizmet etmekte neden hala geri duruyorsun gibi telkin ve eleştiriler sonucu bende bir kanaat hâsıl oldu. Buna göre üyesi ve Kurucu üyesi olduğum İyi Partiden istifa ederek Adalet ve Kalkınma Parti’sine geçmeye karar verdim. Bu kararımda Belediye Başkanlığım döneminde edindiğim tecrübe daha da önemlisi Türkiye Belediyeciliğinin nasıl yapılacağını halkımıza gösterip gönüllere giren şuan ki konuma taşıdığı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübesi ile birleştirerek Bafra’mıza hizmet için Adalet ve Kalkınma Parti’sinden Bafra Belediye Başkanlığı aday adaylığını başvurumu yaparak sizlerin huzurundayım. İlçe yönetimimizin, İl yönetimimizin, Bölge millet vekillerimizin, Genel merkezimizin, uygun görüp Aday ettiği taktirde, Bafra halkına hizmet etmekten onur duyacağım" dedi.

Nereye aday olduğunu bildiğini sözlerine ekleyen Saral; "Bafra’nın tarihi biliyorum. Bafra’nın sıkıntılarını ve çözümlerini biliyorum. Bafra’nın Odaları, sivil toplum örgütleri ve dernekleri ile tüm halkımızın beklentilerine, hep birlikte çözüm ve proje üretmek için gece gündüz çalışarak Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 İL PROJESİNE Bafra’yı hak ettiği İl olma kervanına katmak için Vizyonumuzu çok geniş tutacağım ve sonuna mücadele etmekten geri durmayacağım." diye konuştu.

"Adalet ve Kalkınma Partisine üyeliğimin 5. gününde bu kadar ilgi ve alakanın olacağını hiç tahmin etmemiştim." diyen Saral; "Bu teveccühü karşılıksız bırakmak hem şahsımın yapısına uymayacaktı hem de Adalet ve Kalkınma Partisinin belediyecilik anlayışına uymayacaktı. Bu yüzden başarımızın veya aday olacağımızın yetkisi genel merkezimize aittir. Daha önce yaptığım konuşmalarımda üstüne basarak söylediğimizin arkasındayım ‘HALKA hizmet HAKKA hizmettir’ düstürünün peşindeyim Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediğinin peşindeyim Bafralılar isterse, Allah nasip etsin, bu ağır yükü şerefle taşıyacağım.  
Atalarımızın da dediği gibi Allah kısmet ederse bir kulun işini mermere geçirir dişini Allah istemezse o kulun işini muhallebi yerken kırar dişini görelim bakalım Mevla’m ne eyler ne eylerse güzel eyler hepinize tekrar teker teker teşekkür ediyor ayrı ayrı kucaklıyorum sağlıcakla kalınız. Buraya kadar zahmet ettiğiniz için bana hakkınızı helal edin." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraUfuk Saral
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taha sarı 6 ay önce

Hayırlı olsun Baframızın yetiştirmiş oldugu Güzel bir değer Ufuk Saral.Bu işi layıkıyla yapacagına canı gönülden inanıyorum.Baftamız Ufuk beyle Yepyeni bir Vizyona kavuşacak inanıyorum.