Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner798

Şükrü Neiş 450 kişilik iftar yemeğinde buluştu

Şükrü NEİŞ Karpuzlu’da 450 Kişilik İftar Programında Vatandaşlarla Buluştu.

Bafralı İş İnsanı Orhan Şener’in ev sahipliğinde Karpuzlu Mahallesi’nde gerçekleşen 450 kişilik iftar programına katılan NEİŞ, Karpuzlu halkıyla bir araya geldi.

Karpuzlu Mahallesi’nden hayırsever İş İnsanı Orhan Şener’in evinin önünde gerçekleştirilen iftar davetine, Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Şükrü NEİŞ, büyükşehir adayı Adem Güney, ilçe başkanı Ömer Özen, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Serdal Sefa Kocabaş, Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol, eski Milletvekili Ahmet Aydın, Yeniden Refah Partisi Eski İlçe Başkanı Bilal Arslan, Eski TSO başkanı Rızvan Aksoy çok sayıda davetli katıldı.

İftar programının ardından Mahalle sakinleriyle bir araya gelen NEİŞ, projelerini paylaştı. Ağıllar’dan Koşuköyü’ne kadar ciddi sorunlar olduğunu aktaran NEİŞ, “Çoğu köylerimizde yol sorunu, su sorunu devam ediyor, kanalizasyon hala getirilememiş. Özellikle bu köy yolunun genişletilerek sıcak asfalt yapılması ve kaldırımlar yapılması elzemdir. Sedde yolunun da asfalt yapılıp tekrar elden geçirilmesi gerekiyor” dedi.

Tarım ve hayvancılığa gereken önemi vereceğinin altını her fırsatta çizen NEİŞ şunları söyledi: “Bafra tarım ve hayvancılıkta hızla yükselecek. Bu konuda belediye olarak gereken her şeyi yapacağız. Biz zamanında Antalya fuarında bile ürünlerimizi sergiledik. Biz arkadaşlar pirincimizi anlatamamışız daha Türkiye’ye. Manda yoğurdunu veriyoruz. Bu kaymak mı diyorlar? Manda mı var Bafra’da? diyorlar. Biz daha bunları anlatamamışız. İşte öncelikle ürünlerimizi tanıtacağız.”
Köylere yönelik kooperatifleşme ve kalkınma projelerinden de bahseden NEİŞ alkışlarla uğurlandı. Buradan Koşuköyü’ne geçen NEİŞ, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Anahtar Kelimeler:
Şükrü Neiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arifhan 1 ay önce

Adam gibi adam inşAllah başkanda olacak , yeter değişiklik lazım baframiza

Avatar
Yahya 1 ay önce

Bafra düşer bunun en büyük sorumlusu Yusuf Ziya yilmazdir, adayları o belirledi, görünen de belli Şükrü başkana hayırlı olsun nokta.