Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Şükrü Neiş, Halkın Desteğini Boşa Çıkarmıyor

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, her gün en az 3 mahalle gezdiği seçim ziyaretlerinde rekor üstüne rekor kırıyor. Bir günde 7 mahalle gezerek rekor kırdı. NEİŞ: “Bizi siyasete dönmeye ikna eden vatandaşımız için çalışıyoruz.”

Seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden Şükrü NEİŞ, bir günde Bengü, Başkaya, Yiğitalan, Eynegazi, Gazibeyli, İkizpınar, İğdir mahallelerini ziyaret ederek, gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakmamak için büyük bir gayretle çalışıyor.

Her gittiği mahallede projelerini vatandaşlarla paylaşan NEİŞ, bölgenin kalkınmasında en büyük paya sahip olacak; tarım, hayvancılık ve turizm projelerine ağırlık verdiğini belirterek projelerini anlattı. Kendini destekleyen ve aday olmasını isteyen Bafra halkının bu isteğini karşılıksız bırakmamak için her geçen gün daha büyük gayret sarf ettiğini belirten NEİŞ, “Bizi siyasete dönmeye ikna eden vatandaşımız için çalışıyoruz” diyor.

Şükrü Neiş Basın Bürosu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.