Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Şehit Murat Atar
banner798

Gazibeyli mahallesi'nde Şükrü Neiş'e yoğun ilgi

Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü Neiş, “Bizlere Siyasi Oyun Oynandı, Bafra Halkının İsteğiyle Siyaset Arenasına Döndük”

Gazibeyli Mahallesi’nde coşkulu bir kalabalık ve sloganlarla karşılanan Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, halkı selamladıktan sonra gerçekleştirdiği mitingde önemli konulara değindi.

2009 yılında kendisine siyasi oyun oynandığını belirten Neiş şunları söyledi: “Biz siyasete orada noktayı koyduk. 15 yıldır da siyasetten uzak kaldım. Son 6 ayda gördük ki Bafra halkı bizleri siyaset arenasında görmek istiyor. Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum ama ben her partiden Bafralının oyuna talibim.”

2014 yılı itibariyle Büyükşehir olan Samsun’da köylerin mahalle olduğunu aktaran Neiş, “Samsun Büyükşehir olmasıyla birlikte köylerimiz mahalle oldu. Bu demektir ki Bafra içindeki mahalleler hizmetlerden nasıl faydalanıyorsa sizlerde o hizmetlerden eşit faydalanacaksınız. Belediye’ye 143 bin nüfusa göre para geliyor” diyerek tüm mahallelere eşit hizmet edeceğini aktardı.

Gazibeyli halkının coşkulu alkışlarıyla zaman zaman sözlerine ara veren Neiş son olarak da Bafra için yapacağı icraatları anlattı: “Bafra için birçok tabela asıldı. Bafra efsane şehir, turizm şehri diye. Ama gelin görün ki maalesef birlikte hareket edemediğimiz için olmadı. Bafra’da hayvancılık dibe vurdu. Turizmle alakalı şuana kadar herhangi bir adım atılmadı. Bir misafirimiz geldiğinde konuk edebileceğimiz 5 yıldızlı otelimiz dahi yok. Biz bunu deyince öğretmen evi var ama diyenler oluyor. Öğretmen evi var ama turizm amaçlı yeterli değil.”

Tarım ve hayvancılığı kalkındırma projelerini her fırsatta vatandaşlarla paylaşan Neiş, “Tarım ve hayvancılığı kalkındırmak için tek çıkış yolu kooperatifleşme. Güç birliği yapmak. Eskiye dönük kooperatiflerle ilgili kötü düşüncelere kapılacak insanlar olabilir ama durum şuanda öyle değil” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.