Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Benim Bürokratım yan Gelip yatamaz dedi  ama Yan gelip yattı.

 Bafra'da milyon dolarlık yatırıma mal olan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Bafra Gençlik ve Spor merkezinin açılışında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, talimat vermesine rağmen tesislerin çevre düzenlemesinin yapılmamasına çok sinirlenmiş ve bürokratlara uyarılarda bulunmuştu. Aylar önce açılışını yaptığı konuşmada kendi bünyesinde bulunan bürokratlara ve Bafra'da görev yapan yetkililere seslenen Kılıç;'Biz sizleri bu makamlara hizmet edin diye getirdik. Buna rağmen görüyorum ki, talimatlarımıza rağmen milyon dolarlık tesisin çevre düzenlemesi yapılmamış ve çirkin görüntüler oluşmuştur. Madem sizler çalışmayı değil, yatmayı seviyorsunuz biz sizi rahat ettiririz. Gönderdiğimiz yerlerde bol bol yatacak zamanınız olur.' demişti.





RAHAT ETMEK İSTEYENE YARDIMCI OLURUZ



2002'den sonra AK Parti ile başlayan spor ve sporcuya yapılan yatırımlara büyük önem verildiğini belirten Kılıç;'Bafra'yı ve Samsun'u spor kenti yapıyoruz. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek. Şunu da belirtmeliyim ki, sadece tesisi yapmak yeterli değil, ama tesis yapmadan da başarı olmaz. Bunlar koordineli bir şekilde devam edecek. Kendi bakanlığımda çalışan bürokratlara buradan bir çağrı yapıyorum. Odalarınız da ve makamlarınızda oturarak iş yaparsanız sizleri rahat edeceğiniz kurumlara geçişinizde yardımcı oluruz.' diye sert uyarılarda bulunmuştu. Aradan aylar geçmesine rağmen yapılan milyon dolarlık yatırımda şu ana kadar herhangi bir çalışmanın yapılmaması Bafralıları üzerken, Bakan Çağatay Kılıç'ın da konuyla yakından ilgilendiği ve görevini layıkıyla yapmayan bürokratları görevden alacağı belirtildi.



İŞTE REZALET GÖRÜNTÜLER





Haber Ovası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alifuat kalkan 8 yıl önce

Sayin haberovasi sizler bu spor tesisi acildiktan sonra hic gidip de tesisi gezdinizmi iste size haber tesis 6ayda dokulmeye baskamis burayi teslim alanlar neye karsilik bu tesise kabul raporu verdiler acaba daha simdiden tesis dokulmeye baslamis bi zahmet gidinde tesisi uzaktan deyilde yakindan gorup haber yapin