Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Vekil Orhan Kırcalı`dan Kınama Mesajı

 AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı Ankara Diyarbakır ve Şırnak’ta ki terör saldırılarını kınadı. Terörün amacına ulaşamayacağını söyledi. Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Derin bir üzüntü yaşamaktayız. 17 Şubat.2016 Çarşamba günü Ankara’da, 18 Şubat Perşembe günü Diyarbakır ve Şırnak’ta milletimizin birliğine ve huzuruna yönelik yapılan haince, alçakça ve barbarca saldırılar sonucunda şehit düşen Asker, Polis, Türk silahlı kuvvetleri personellerimiz ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum. Acılı ailelerimize ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Bu saldırılar terörün dili, dini, ırkı ve vicdanı olmadığını bir kez daha göstermiştir. Yüce mecliste grubu bulunan 3 partimiz Ak Parti, CHP ve MHP ortak Kalebet bir bildiri ile terörü kınamışlardır. HDP ise terörü kınama bildirisine imza atmamıştır. Terörden kimse medet ummamalıdır. Arkasında kimse durmamalıdır.
Bölücü terör örgütü PKK ve onun uzantıları PYD, YPG ile beraber İŞİD, DEAŞ hepsi birer terör örgütü olup insanlık suçu işlemektedirler. Terör örgütlerini kullanarak ülkemizi ve milletimizi hedeflerinden uzaklaştıracaklarını sananlar, yanıldıklarını göreceklerdir.

Ahlaki ve insani hiçbir sınırı ve ölçüsü olmayan bu saldırıları gerçekleştiren piyonlar ve onların arkasındaki güçlerle mücadelemizi, her gün daha kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Türkiye güçlü bir ülke - milletimiz ise kararlıdır. Birlik ve beraberliğimize yönelik eli kanlı hainlerce gerçekleştirilen alçakça saldırılar asla amacına ulaşamayacak ve hepsinin sonu hüsran olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.