banner797

Arkadaş; tamam Samsunspor, bu güne kadar ele geçirdiği saysız fırsatlardan istifade edemedi; Adana Demirspor ile arasındaki 10 puanlık farkı koruyamadı !

Şimdi de; ilk 3 içersinde ve ligin bitimine son bir maç kala, tüm umudunu, kendisinin kazanması dışında; ayrıca rakipleri olan Adana Demirspor ile Gzt Giresunspor' un da puan veya puanlar kaybetmesinden başka çaresi yok !

Biz de onlar gibi Süper Lig' e, ilk 2 den çıkmak istiyoruz. Eğer, ilk 2 sırayı paylaşamazsak, o zaman mecburen Play-Off oynayacağız. Böyle olursa; biz ve diğer sıraları paylaşacak toplam 4 takımın büyük, nefes kesen maçlarını heyecanla izleyeceğiz.

Ne var ki; henüz ilk 2 sıra için fırsat ve şansımız devam ediyor. Öyle ki; rakiplerimizden Adana Demirspor ve Gzt Giresunspor'un son maçlarında; rakipleriyle berabere kalması ya da mağlup olmaları durumunda, bizim de mutlak kazanmamız halinde ilk 2' den Süper Lig' e direkt çıkacağız. Eğer bu 3 takımın da ( Samsun, Adana Demir ve Gzt Giresun ) puanları eşit olması halinde; ikili averajlarda,bizden önde olan Adana Demirspor ve Gzt Giresunspor direkt Süper Lig' e yükselecek.

İşte o zaman; biz de 4 takımlı bir Play- Off oynayacağız ki;gönlümüz direkt ilk 2' den Süper Lig' e çıkmaktır. Bunlar bir yana; bir de Yılport Samsunspor ile oynayan rakiplerimizin kadrolarında tuhaflıklar yaşanması, Adana Demirdpor maçında hakemin golü verip yan hakemin verdiği kararla Balıkesispor' un sayılmayan golü, Tuzlaspor'da golcü bir futbolcunun rakibiyle oynanan maçta kadro dışı bırakılması ve antrenörün naçtan bir gün önce istifası akıllarda soru işaretleri uyandırdı !

Ayrıca; bu güne kadar her nedense; bazı takımlar, Samsunspor' u görünce iştahla oynuyorlar da diğer rakiplerle maça o kadar asılmadıkları da dikkat çeken diğer bir konu. Bir de iddialı takımların maçlarında; biz hariç, stadlara tam kapanma yasağı olduğu halde;aşırı derecede taraftar alınması da yine akıllarda soru işareti uyandırdı.

Madm ki stadlara çok sayıda ve yasak bir dönemde seyirci alınacaktı; bu fırsat niçin Samsunspor Kulübü' ne de tanınmadı, iletilmedi, bilgi verilmedi ? Samsunspor üvey mi ?

Şimdi; bizim Samsunspor olarak; Samsunsporlular olarak yapacağımız şey, futbolcularımıza sahi p çıkmak, onları moral ve motivaston bakımından güçlü kılmaktır !

Gün; bugündür ve son maçların önemi de çok büyüktür. O halde; el- ele, kol- kola birlik ve beraberlik günüdür. Ayrıca TFF Süper Lig' de iddialı 3 takımın ve diğer takımların maçlarına mutlaka tecrübeli ,dürüst hakemler atanmalıdır !

Saygılarımla.

Oktay ZERRİN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876