Öne Çıkanlar Samsun bafrada kaza kurşunu
banner798

Olağanüstü Kurultay için imza veren MHP İl başkanı görevden alındı
banner852

SAMSUN MHP il Başkanı Ömer Süslü'nün, Olağaüstü Kurultay yapılması için imza verdiği gerekçesiyle Genel merkez tarafından görevden alındığı iddia edildi. Süslü, genel merkezden böyle bir karar çıktığını duyduğunu ancak kendisine hünüz tebliğ edilmediğini söyledi.



MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü'nün, Olağanüstü Genel Kurultay yapılması için imza verdiği gerekçesiyle partisinin genel merkezi tarafından MHP İl Başkanlığı görevinden alındığı belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Süslü şöyle dedi:



"Olağanüstü Genel Kurultay yapılması için imza verenlerden olduğum için partimin Genel Merkezi tarafından görevden alımam konusunda karar çıktığını öğrendim. Ancak bana şu an tebliği edilen birşey yok. İmza veren 16 il başkanının görevden alındığını ve peyder pey kendilerine tebliğ edildiğini öğrendim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876