Öne Çıkanlar bafra belediyesi Samsun
banner797

MHP İl Başkanı Ömer Süslü`nün Basın Açıklaması
banner852

 Milli Devlet, Güçlü İktidarla bezenmiş Milliyetçi Türkiye’nin kurulması için besmele çekip zora talip olan, mücadelenin iman, sabır ve çileyle yoğrulması gerektiğine inanan, “zaferle değil seferle yükümlü olduklarını” bilen, “Tanrı Dağı kadar Türk, Hıra Dağı kadar Müslümanız” diyen, Anadolu’nun mahsun ve mazlum ülkücüleri olarak, tabutluklardan başlayıp idam sehpalarına kadar uzanan bir hayata talip olan, gençliklerini yaşamadan en güzel yıllarını zindanlarda, hücrelerde geçiren Başta Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere ülkü devlerinin bize bıraktığı emaneti dünya döndükçe, güneş doğdukça, koruma yüceltme, yükselteme, karar ve azmi ile göreve talip olduk. Allah nasip etti.



Bizler, birilerinin müsaade ettiği kadar milliyetçilik yapmayı, egemen güçlerin izin verdikleri oranda inançlı olmayı kabul etmeyen, kalemi, kelamı ve selamı Kıble’ye dönük olan, gönlü Türk dünyasını kucaklayan, kalbi Türkiye için çarpan, önce ülkem sonra partim sonra ben diyen, inandıkları yolda dimdik yürüyen, kırılmayı göze alan, fakat hiç bir zaman bükülmeyen bu ülkeyi karşılıksız seven davasına ölümüne bağlı il başkanlarıyız.



Bu güne kadar inandığımız ve kutsal saydığımız davamızın emrinde gece gündüz demeden her türlü maddi ve manevi fedakarlıkla tüm siyasi baskılara rağmen yılmadan, yıkılmadan, kimseye eyvallah etmeden görevimizi yapmaya çalıştık. Eksikliklerimiz olmuştur, lakin kesinlikle bilerek yanlışımız olmamıştır. Olmayacaktır.



Türkiye’nin içinde bulunduğu bu arzu edilmeyen durumdan kurtulması ancak güçlü ve İktidar alternatifi olacak bir MHP ile mümkündür. 1 Kasım genel seçimleri sonrasında mensubu olmaktan gurur duyduğumuz partimiz, çok büyük bir oranda oy kaybederek eli kanlı pkknın siyasi temsilcisi olan bir partinin gerisine düşmesi, bu davaya gönül vermiş, partimizin her kademesinde görev yapmış ve halen yapan gönüldaşlarımızı derinden yaralamıştır. Çok muhterem genel başkanımız, hareketin lideri Türkmen Beyimiz Devlet Bahçeli 18 yılı aşkın sürede sağlığı dahil maddi ve manevi fedakarlıklarla partimize zeval vermeden devlet adamlığı ciddiyeti ile bu güne kadar özveri ile görev yapmıştır. Bu özellikleri ile tarihe mal olmuş bir devlet adamıdır. Ancak 47 yıllık bir şerefli bir maziye sahip ömrümüzü verdiğimiz partimiz, bu günkü oy oranına layık değildir. Bu gidişatın nedenlerinin araştırılması aksi halde ömründe MHP dışında hiçbir partiye oy vermemiş olan bu güzel insanların sandığa dahi gitmeme düşüncelerini seslendirmeleri ve teşkilatlarımıza bir kurultayda bu sorunlar tartışılsın, baskıları üzerine bizlerde demokratik hakkımızı kullanarak bir “Olağanüstü kongre “ toplanması yönünde talebimiz olmuştur. Partimizin ufkunu açacak, iktidara taşıyacak bu talebimiz karşısında 4 il teşkilatımızın fesih edilmesini demokrasimiz ve partimiz adına uygun bulmadığımızı, bu tür tasarrufun partimizi büyütmeyeceğini aksine küçülteceğini, partililerimiz ve kamuoyu saygı ile paylaşırız.



MHP SAMSUN İL TEŞKİLATI ADINA İL BAŞKANI ÖMER SÜSLÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876