banner797
Bir maç yorumu yazdık ÇORUM VE ÇARŞAMBA SPOR kamuoyu ayağa kalmış ve bir Cümlemizden yola çıkarak bize söylemedikleri kalmamış, bizzat telefonla çorum sporlu bazı kişiler bana ulaşmaya çalışmış ve kendilerine göre haklı olabilirler .Fakat bir sözlerine katılmıyorum. (Biz SİVAS İL ÖZEL İDAREYİ yendik o zaman iyimi idi) derken BAFRA için oynamadığınızı gayet iyi biliyorum ve sizleri de ayıplamıyorum.
 
Benim anlayamadığım şu Çarşambalıların niye bu kadar gocunduğudur.Şampiyon olmak istemeniz kadar doğal bir şey yok ve sizleri de suçlamak gibi bir niyetimde olmamıştır ama ben öncelikle bafranın menfaatlerini düşünmek zorundayım.
 
Çorum sporlu bir idareci bana yorum yazarak,, bizler sizi çok güzel ağırladık ama sizler bize daha maçın başında küfürler yağdırarak hakaretler ettiniz diyerek sitemini dile getirmiş…
 
Bazı yorumcular ise benim üzerimden sallama ve farklı ortamlar yaratma yoluna gitmiş ve hakikaten üzüldüm. Sanki takımın antrenörü benim ve transferleri ben yapmışım gibi..
 
Bazı yorumcular ise futbolcuları ve antrenörlerin isimlerini zikrederek herkes kendince kendi adamını koruma yoluna girmiş ve yorumlarınıda ona göre yollamış.
 
AYIPTIR beyler ayıptır,NEDİM HOCA OLARAK BEN BU GÜNE KADAR NE GÖRDÜM İSE ONA GÖRE YORUMLAR YAZMAYA ÇALIŞTIM VE DÜRÜST DAVRANDIM.
Bafrada spor adına çıkıp televizyonlarda konuşmaktan dahi korkan insanlara aldırmadan tek başıma spor programları yaptım ve sitemizde cesaretle yazılar yazdım.Bir çok spor olayına benim sayemde ulaştığınıza inanıyorum ve biliyorum.
 
Bafra adına neler için mücadele verdiğim konusunda birkaç örnek sıralamak gerekiyorsa onuda sıralayalım,,Bafraspor tesislerinin halı saha ve yatakhane kısmının yapılmasının en büyük mimarlarından birisi bu nedim hocadır.Stadyumun yanında yapılmakta olan yeni sahanın yapılması için 6 yıldır mücadele veren bu NEDİM HOCADIR.
 
Oradaki toprak sahanın üzerinden elektrik telleri geçiyordu ve çocuklarımız büyük tehlike altında idman yaparlarken orada verdiğim mücadele sonucunda işimi kaybettim bunu bilen varmı acaba.Ama sonunda o elektrik tellerini oradan kaldırttım.
 
Bafranın menfaatleri için kimse elini dahi oynatmaz iken ben verdiğim mücadelelerden dolayı iki tane mahkeme görüyorum ve hiçde ağlayıp sitem etmedim.
 
Birkaç yorumcu ise genç futbolcular üzerinden yorumlar yazarak baskı yapıldığını söyleyerek bir şeyler söylemeye çalışmış.BEN O KARDEŞE VE YAZANLARA SÖYLÜYORUM.
Kim hangi akrabası ve hangi çocuğu için baskı ve tehdit kullanmış açık açık yazında bizde bilelim ve halkda bilsin.
 
Ben nedim hoca olarak hiçbir futbolcunun oynaması konusunda baskı yapıp konuşmaya asla tenezzül etmem ve hiçbir antrenörede böyle bir koz vermem.ADRESİ BAŞKA YERLER OLARAK GÖSTERİYORSANIZ LAFI GEVELEMEYİN AÇIK YAZIN …
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.