banner798
Yönetim kurulu kararına uyum göstererek maça gitmedim ve bugünkü yazımızı galibiyetten bölümler ve yaşanan bazı psikolojik algılamalar ve yansımaları üzerine yazacağım.
 
Erbaa güreş ihtisas galibiyeti Remzi kardeşimizin yaşattığı üzüntünün üzerine biraz ilaç gibi geldi diyebilirim. Geçen hafta yazdığım yazıdan dolayı bazı kesimlerden eleştiri aldığımı buradan belirtmek isterim ve yazdığım yazıya eleştiri getirenlerin lütfen bu haftaki takım kadrosuna bakarak eleştirilerini gözden geçirmelerini istiyorum. Fakat günü birlik psikolojik karalama yaparak üst makamlardaki kişilere benim aleyhime konuşanlar bugün için istediğine ulaşmış olabilirler, ama sonucunda ne dediğimi ve ne olduğunu herkes anlayacaktır.
 
Benim yazdığım ve kendimce ön gördüğüm oluşabilecek şeyleri sanki birilerinden duyarak yazdığımı zannedenler en büyük yanılgıyı yaşamaktadırlar ve özel olarak bana anlatılan hiçbir konuyu burada yazmamışımdır ve bunu etik bulmam. Oysa bizler bakıyoruz ki, birileri bir yerlerden aldıkları yalan sözcüklerin arkasına sığınarak insanları kötülemekte ve iyi olanlar kötü kötü olanlar ise iyi pozisyonuna geçmektedir.
 
Yine tekrar en çok eleştiri aldığım cümleyi yinelemekte fayda görüyorum. Evet, kardeşim herkes futbolu iyi oynamak zorundadır ve hocalarımız görevlerini en iyi şekilde yapmak zorundadır. Her türlü bakım ve ihtiyaçları giderilen futbolcularımızın ve hocalarımızın aldıkları ücretlerin karşılığını bu insanlara ödemek zorundadırlar.
 
Şu anda dönemsel olarak futbolu çok seven bir belediye başkanımız varken yaptığı spor hizmetlerinin manevi bir karşılığı olmalı diyorum.Ben böyle cümleler kurarak takımımızla ilgilenen bazı insanların tepkisini aldığımı ve bana karşı insafsızca düşünceler beslediklerini tahmin edebiliyor ve onları anlıyorum.Ama şurayı anlayamıyorum,KARDEŞİM SİZLER BENİ ELEŞTİRİRKEN BU KULÜBÜ BEN YÖNETİYORMUŞUM GİBİ HAREKET EDİYORSUNUZ.BU KADAR TRANSFERİ VE HİZMETLERİ BENMİ YAPIYORUM..
 
Spor adına sahneye çıkan idarecilerimiz ve daha önce ki yöneticilik yapan arkadaşlar hiç şu soruyu kendilerine soruyorlar mı acaba. Bu kadar futbol adamı varken asıl bu işi yapması gerekenlere ayıp ediyoruz diye. Sosyal ve ekonomik anlamda herkes bildiği işle uğraş vermesi gerekirken bizim ne işimiz var diye kendilerine soruyorlar mı?
 
Ben ve benim gibi Bafra da spora uzun yıllar hizmet eden kişilerin yaptıkları fedakârlığın karşılığında birde karalama kampanyası olunca ben ve benim gibilerin moralinin bozulmaması mümkün mü? Bizler bu duruma alıştık ve herhangi bir talebimiz olmadı. Ama ben ve benim gibilerinde kalbi ve yüreği var bunu unutmayın.
 
O zaman sizlere düşen ise biraz saygı ve sevgi göstermek ve üzerine aldığınız sorumluluğun gereğini yerine getirmektir. Beyaz sayfa açarak yaşamak ve adaletli davranmak bu kadar zor mu geliyor anlamış değilim. Ama sizler bu takımı şampiyon yapın bize yeterli diye düşünüyorum. Daha ne diyelim. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
 
Erbaa maçı galibiyetinin inşallah hepimizi gelecek adına mutlu olacağımız günlerin başlangıcı olmasını temenni ediyor ve galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum.
Saygılarımla.
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.